Every day is denim day

MILJØVENNLIGE JEANS FAVORITTER FRA NORSKE DAYS LIKE THIS

Det norske merket DAYS LIKE THIS har lansert en fantastisk fin og miljøvennlig  jeanskolleksjon ved navn Denim Like This , og jeg har vært så heldig å få style mine favoritter! Jeg er en ekte jeans jente og tar du en titt i mitt klesskap er det du finner mest av. Jeg liker å leke meg med nye modeller og fasonger og blir sjelegald når jeg finner nye yndlingbukser!

Hele Denim Like This kolleksjonen er svanemerket og  består av syv ulike styles, alle laget i premium denim med økologisk bomull og resirkulert polyester – designet i Norge og produsert i Europa.

At kolleksjonen er Svanemerket betyr i praksis at den er produsert på en mer bærekraftig måte, uten problemkjemi og under gode arbeidsforhold. Svanemerket stiller strenge krav, og påser at alle ledd i produksjonen følger de etiske retningslinjene som er satt av miljømerkingen.

Kolleksjonen består av 7 forskjellige plagg, og det første som slår meg er passformen og at plaggene er helt fantastisk myke å ha på. Masse stretch gjør plaggen utrolig behagelige å ha på!

For en nærmere titt på kolleksjonen klikk deg inn i nettbutikken til DAYS LIKE THIS eller ta turen innom en av deres mange butikker rundt om i landet. Du finner en oversikt her.