#TODAY’S

NYE OMGIVELSER, BRA LYS OG FINE BLOMSTER

I dag har jeg fått låne leiligheten til fantastisk inspirerende Anne Mina ( kvinnen bak blomsteroasen Mina Milanda og Via Ovidia.) Jeg trengte litt nye omgivelser til noen bilder jeg skulle ta og jeg blir alltid inspirert i hennes omgivelser!

Jeg har drukket digg  te fra Marokko og hørt på denne playlisten mens jeg har jobbet.

Også fikk jeg det kreative påfyllet jeg trengte! For meg funker det alltid å bytte litt miljø og jobbe i nye omgivelser. Et lite triks dersom du står fast i ett prosjekt. Ta med deg pc’en ut på kafe, sett deg i en annen stol enn den du vanligvis sitter å jobber i hjemme. Bryt rutinene litt. Det funker alltid for meg.

Jeg ble og inspirert til å gå på skattejakt etter gamle krystall objekter! Det skal stå på min kose To Do liste denne måneden!

Og aprops på det! En kose To Do list synes jeg absolutt du skal lage deg. En hyggelig To Do liste med fine ting du gleder deg til å gjøre!