Mine Oslo favoritter

RÅTT OG LATTERLIG GODT PÅ ADAMSTUEN

Er du nyskjerrig på om rawfood kaker helt uten sukker, gluten og meieriprodukter smaker godt så må du ta turen til Oslo Raw på Adamstuen. Kakene de lager der er så sjukt gode og at jeg tør å påstå at du kommer til å si :-Hæ? Er du sikker på at de er helt uten sukker?  (Og ja, det er de!) OSLO RAW ble startet med et ønske om å lage godis som gjør en godt! -«Vi ville gjøre det mulig å nyte seg til god helse og spise søtsaker som er fulle av ren næring og energi.  Jeg er så glad for et sted som dette finnes i den fine byen vår. Etter en måned på Bali hvor steder som dette lå på hvert gatehjørne gruet jeg meg til å komme hjem. For det er ikke sånn at man alltid har tid til å lage alt fra grunnen av på egen hånd!  Og nå trenger jeg ikke det! I tillegg er jentene som jobber der så søte at man blir i godt humør av å stikke innom.

En av mine favorittkaker er Snickers kaken og en helt fantastisk lakris kake! Og en bringebær kake! Og du, kakene kan man også bestille hjem. Kanskje noe å prøve til neste middagselskap?

Og skulle du ha lyst på noe annet kake så har de en superdeilig lunsjtallerken der også hvor du får chiapudding , en liten acaibowl, rawfood knekkebrød og ja, noen små kakebiter.

Du får også smoothies, golden milk aka gurkemeie latte, matcha latte, Chaga og vanlig kaffe for de som elsker det! Oslo Raw holder diverse kurs med jevne mellomrom for deg som vil lære og lage deilig ting som dette hjemme. Klikk her for en oversikt!

Du finner OSLO RAW på Adamstuen Torg i Ullevålsveien 82

Og du? Har du noen Oslo favoritter, tips til steder jeg bør besøke? Del gjerne!
Du finner en oversikt over flere av  mine Oslo favoritter her.