Min favoritt olje

VONDT I HODET OG TETT I NESA?

Da er eucalyptusoljen et must for deg! Jeg elsker eteriske oljer og bruker de i en eller annen sammenheng hver eneste dag! Favoritten min er eukalyptusoljen! Den synes jeg lukter helt fantastisk og jeg får energikick av selve lukten!  Jeg liker å ha den i vesken eller ved siden av pc’en på kontoret. Den er fantastisk å lukte på når man kjenner at energien dabber litt av, eller putt noen dråper i en oljebrenner for å nyte av den deilige lukten. Eucalyptus kan virke styrkende på immunforsvaret ved forkjølelse og lindrende ved tett nese og lett hoste. Den er også ypperlig ved ømme og stive muskler og ledd hvis du blander den med en god kroppsolje. Eucalyptus kan også lindre lett hodepine og kan virke oppløftende ved utmattelse.

Og har du badekar og føler deg litt slapp eller forkjølet anbefaler jeg å dryppe ett par dråper i badevannet i kveld. – Og har du dusj, drypp ett par dråper på gulvet og veggen før du dusjer. Det er rett og slett helt nydelig og utrolig fresht! <3