Good new vibes

NYE GODE VIBBER PÅ WWW.CAMILLAPIHL.NO

Jeg har fått veldig mange tilbakemeldinger fra dere i det siste om at dere synes at bloggen har blitt ekstra hyggelig  og inspirerende! Noe som gjør meg vannvittig glad da jeg har endret litt på stilen her inne. Ikke sikkert alle har lagt merke til det, men jeg har begynt å dele mye mer om min livsfilosofi med fokus på velvære, digg sunn mat og en litt hollistisk måte å se på verden på. Dette er ting jeg brenner for og som er en stor del av mitt liv, men som jeg kanskje har holdt litt tilbake da jeg har vært redd for at det skulle blir for sært og merkelig for mange av dere, men snarere tvert om så liker dere det! JIPPI!

Så mitt lille univers vil fortsatte slik som før, men men en liten dose Camilla filosofi i ny og ne. Takk for at dere hver dag sender så mye kjærlighet min vei! Det fortjener rett og slett en, NAMASTE!