En ny eggepanne

CAMILLA’S EGGEPANNE I NY VERSJON

Jeg vet at så mange av dere elsker min orginale eggepanne og jeg elsker at dere sender meg bilder av den i helgene. Jeg har laget meg en ny versjon som jeg og håper kan falle i smak. Jeg har kuttet kjøtt fra mitt kosthold og trengte derfor å lage en ny vegetarisk versjon med base av fersk spinat og tomat. This is how you do:

Du trenger:
En pakke fersk spinat
Tomater
En boks økologiske hakkede tomater
Økologiske egg
Hvitløk
Hvite og sorte sesamfrø
Hakkede mandler

Sett stekeovnen på 200 grader. Putt olivenolje i stekepannen og damp/stek spinaten til den blir myk. Hakk opp tomater og tilsett en boks hermetiske tomater og smak det hele til med hvitløk, salt og pepper. Når spinat og tomatblandingen smaker godt fyller du opp pannen med speilegg. Sett hele stekepannen inn i ovnen og la eggene bake i ovnen. Trikset er å ta ut pannen mens plommen fortsatt er myk. Da blir eggepannen ekstra god! Strø over hvite og sorte sesamfrø, mandler, pepper, chilliolje, tørkede chilliflak og grønne urter. Enjoy!