DO A SHOWER MEDITATION

A SHOWER RITUAL JUST FOR YOU

Jeg vet, det er litt mørkt og det er litt kaldt og det er litt mye snø. Så når du kommer hjem i dag etter en lang dag på jobb synes jeg du skal ta deg verdens beste dusj! Drypp noen dråper med eterisk olje på dusjgulvet, tenn levende lys, bruk den beste såpen du har og finn fram det mykeste og mest fluffy håndkleet i skapet. Og mens du står der inne i det deilig varme vannet synes jeg du skal ta deg en aldri så liten dusj meditasjon. Jeg kom over denne teksten får noen dager siden og tenkte at den måtte deles med dere.

SHOWER MEDITATION
Every time you take a shower, visualize washing away stress and anxitey. Concentrate on the feel if the water upon your skin. Envision the power of the water washing away your negative thoughts. Feel sadness, regret, anger and depression washing right off you. Let it all go dawn the drain, you’ll start feel lighter and much more clear.

Smør deg inn med den beste bodylotion du har og  kryp inn i de mykeste koseklærne. Hvem har sagt at en helt vanlig tirsdag ikke kan føles som søndag?

 

Bildene er tatt i Oslo sin nye fantastisk konseptbutikk, Sanatorium. Mitt Oslo innlegg kommer snart på bloggen www.sanatorium.no  /  @sanatorium.no