Hei Oslo Hei venner

DA ER JEG BACK IN BUSINESS

Da er jeg tilbake for fullt etter verdens beste og nødvendige ferie! Jeg føler meg så klar for 2018 og alle de morsomme prosjektene jeg har forann meg. Har en følelse av at dette året blir det beste noensinne. Kjenner og en enorm ro som jeg skal ta med meg inn i hverdagen. For er det en ting jeg har lært i mitt snart 40 år gamle liv så er det at stress ikke fører meg seg noe godt så mitt mission i 2018 er å ikke stresse! Umulig? Nei jeg tror ikke det, jeg skal ihvertfall ha det som min største prioritering både på jobb og privat!

Jeg bobler nesten over av inspirasjon og arbeidsglede kjenner jeg. Har så mange spennende planer for www.camillapihl.no  i år. Håper dere vil følge meg på reisen.

Bluse: Rails. Jeans: Monki. Smykker: Bali skatter, Cartier og min egen smykkekolleksjon Camilla Pihl by David-Andersen