BACK IN STOCK

30%PÅ SKIN CAMILLA PIHL DAY CREAM

Det er så fantastisk hyggelig å se hvor mange av dere som fikk SKIN CAMILLA PIHL under juletreet i år! Vi gikk helt tom for dagkremen før jul og jeg vet at mange av dere har ventet på at den skulle komme inn på lager igjen! Nå er den på plass i butikkhyllene igjen i alle Vita butikker i hele landet og på Vita.no, og frem til 20 januar gir vi deg 30% på dagkremen!

SKIN Camilla Pihl Anti-Age Day Cream er en lett anti-age dagkrem med solfaktor 15, som gir dyp næring og beskyttelse gjennom hele dagen. Dagkremen inneholder den aktive ingrediensen TCR3®, som er med på å forlenge cellenes levetid, hvilket gjør at huden både ser og føles yngre, mykere og mer glødende. Formuleringens lette tekstur gjør at kremen trekker raskt inn i huden og er perfekt å bruke som base for make-up.
Skulle huden trenge ekstra fuktighet så anbefaler jeg å bruke SKIN CAMILLA PIHL anti-age serum under.