Ubud guide part II

Pia’s Ubud guide part II

Jeg har fått min gode venn, yoga og detox coach Pia Meliane til å liste opp sine absolutte Ubud favoritter for dere! Pia bor på Bali og er kvinnen bak Helenika Travels som arrangerer detox og helsereiser rundt om i verden. Her er andre del av hennes sunne og holistiske Ubud guide for camillapihl.no

Alchemy
Alchemy har en stort utvalg av juicer og byens største plantebaserte salatbar. de har også en stor kake og sjokolade disk med sunne saker. i 2. egt finner man en holistisk klinikk med alternative behandlinger.

Kismet
«Funky casual dinning experience», med vegetarretter fra verden over.
Er også gode sunne alkoholfrie drikker her om man vil gå ut uten å drikke alkohol.

Maya Ubud
En av mine favoritt resorter i Ubud, her får du virkelig føle på Jungle Lux i vakre naturlige omgivelse

Hubud coworking space
I og med at jeg er en laptop nomade og Ubud tiltrekker seg mange som meg så er det flere steder som har høyhastighets wifi og gode steder å sitte ned å jobbe, Hubud er en av de og de har også flere eventer og foredrag litt sånn som ted x med temaer som er relevant for laptop nomader.

Bali Budha
Helsekost butikk og marked med økologiske grønnsaker. De har også en cafe med stor og variert meny med mye sunt og godt på menyen.
The gluten-free bakery
I Ubud finner man ett eget bakeri kun med glutenfrie bakevarer

Clear Cafe
Må jeg velge kun ett sted å gå ut å spise så må det bli Clear Cafe. De har byens beste vibe, en lang liste med sunne gode drikker og god mat.

Reflexology Bali på Jl. Dewi Sita
Jeg er en junki på fotmassasje. Hver gang jeg er innom Ubud passer jeg på jeg får meg en 20 min fotmassasje her. Dette er veldig bra for organene i kroppen og så behagelig.

For flere Ubud, Bali tips klikk her