Nyttårsforsetter og sånn

 

EN LITEN ØVELSE I Å FULLFØRE MÅL OG PLANER

Jeg liker nyttårsforsetter jeg! Liker følelsen av å starte med blanke ark og nye gode vaner. Tenkte jeg skulle dele en liten øvelse med dere som gjør det enda lettere å fullføre nyttårsforsettene dine. Finn frem penn og papir og skriv ned hva dine mål og ønsker er for det nye året. Istedenfor for å stoppe ved den listen skriver du deretter ned hva som skal til for å oppnå målene dine.

Eksempel: Jeg vil stresse mindre.
Jeg må sette av tid til meditasjon, stå opp en halvtime tidligere på morgenkvisten, legge telefonen til side i løpet av dagen etc.

Når man skriver lister som dette hvor du faktisk legger en plan for hvordan du skal nå målene dine blir de mye lettere å fullføre. Det er akkurat som om hjerne skrur seg på litt ekstra.

Lykke til!