My topp 5 meditation apps

CAMILLA’S TOPP 5 MEDITASJONS APPER

Velkommen 2018! Ett nytt år er perfekt for å sette gode nye vaner ut i livet og en ting jeg sverger til i hverdagen er meditasjonsapper!

Jeg synes noen ganger det er vanskelig å “skru av” hodet uten litt hjelp og har funnet noen helt supre app’er som hjelper meg så masse. Jeg bruker de før jeg legger meg for kvelden, når jeg våkner på morgenkvisten eller midt på dagen når jeg trenger en liten pause. Jeg sverger til meditasjons apper og har noen favoritter som hjelper meg stort i en travel hverdag. Jeg har delt de med dere tidligere og, men her er en liten reminder til dere alle som vil ha et klart sinn og indre ro inn i det nye året.

SIMPLE HABIT. Det er jo sånn at de dagene man tenker at man virkelig ikke har tid til å sette av en halvtime til  så er det jo nettopp de dagene man kanskje trenger det mest. Heldigvis så trenger man ikke alltid en halvtime for å senke skuldrene og stilne ett stresset sinne. Jeg har blitt skikkelig glad i app’en “Simple Habit” som har guidede meditasjoner som kun tar 5 minutter, og fem minutter har du. Tro meg, det er helt utrolig hvor mye 5 minutter kan gjøre for en stresset kropp og sinn. Anbefales på det varmeste. Perfekt for deg som er nybegynner og som er nyskjerrig på meditasjon.

BUDDHIFY. Buddhify har en rekke korte, fine guidede meditasjoner til de aller fleste anledninger. Ved hver eneste lille pause jeg har plugger jeg øretelefonen inn i telefonen velger en av meditasjonene som passer meg og mitt humør akkurat der og da. Og hver gang hjelper det meg å få ned pulsen og få litt fokus. Jeg er ekstra glad i den som heter “Waking up” som du kan høre på før du står opp av sengen og starter dagen

CALM. Ikke bare er app’en visuell fin å se på, den inneholder mange fine meditasjoner til all slags bruk, også liker jeg at de ikke er så lange. Har du kun 5 minutter til overs ( og det har du) så har de fine meditasjoner for det og! Den har også mange beroligende fine soundtrack som jeg liker å ha på i bakgrunnen før jeg legger meg for kvelden. En stor favoritt!

ANDREW JOHNSON. Om jeg noen gang møter Andrew skal jeg gi han en stor klem og si takk! Denne mannen og hans stemme er min magiske medisin mot stress og uro i kroppen! En halvtime med han på øret og jeg føler meg som ett nytt menneske! Om du søker på navnet hans i app store dukker det opp mange forskjellige programmer og jeg elsker de alle!  Noen av favorittene er Deep Sleep,  Deep Relax og Relax +.

BREATHE. En helt super app med guidede meditasjoner som ikke tar mer enn 10 minutter. De har noen fine yogavideoer og egen program som passer for barn også. Også får man en “sticker” hver gang man har brukt den. Neste som når man gikk til tannlegen når man var liten og fikk en liten premie.