Min morgenrutine

NÅ FÅR DU 20 % RABATT PÅ SKIN CAMILLA PIHL SERUM, DAG, NATT OG ØYEKREM FREM TIL 23 DESEMBER

Det er helt fantastisk rørende og gøy med alle de fine tilbakemeldingen jeg får fra dere på SKIN CAMILLA PIHL. Det som er ekstra gøy nå er at mange av dere har brukt hele serien over lang tid og melder tilbake om fantastiske resultater. Hver eneste dag får jeg hyggelig meldinger, dere stopper meg på gaten og sender før og etter bilder av hud som ser fantastisk ut. Takk! Selv bruker jeg disse produktene hver eneste dag og det gleder meg så utrolig mye at dere elsker den like mye som det jeg gjør! Ekstra god effekt får du om du bruker hele SKIN CAMILLA PIHL serien samlet da de aktive ingrediensene jobber godt sammen og gir enda bedre resultater på huden. Og siden mange av dere ønsker seg hele serien til jul får du som Club Vita medlem  20% på SKIN CAMILLA PIHL serum, dagkrem, nattkrem og øyekrem frem til 23 desember. Tilbudet gjelder i alle Vita butikker i hele landet og på VITA.NO

Hver eneste dag starter jeg dagen min med disse produktene og på kvelden kjører jeg samme regime, men bytter ut dagkremen med nattkrem som er enda rikere og som jobber aktivt med huden mens jeg sover. Skin Camilla Pihl scrub bruker jeg 2-3 ganger i uken og maskene etter behov, men jeg prøver å holde av hver søndag til en liten hjemme spa dag!

Psst.. På lørdag finner du meg hos VITA på OSLO CITY fra klokken 13.00-15.00, da blir det og 20% rabatt på hele SKIN CAMILLA PIHL serien! Håper vi sees!