Mine oslo favoritter

EVENTYRLAND FOR MATELSKEREN

Jeg elsker god mat og finner alltid frem til delikatessebutikker og mathaller når jeg er ute og reiser på jakt etter gode ting å spise og ikke minst for inspirasjon. Fra å ha null slike ting i Oslo har det de siste årene dukket opp mase deilige matmarked rundt omrking. Mathallen på Grunerløkka er en favoritt og Maschmanns matmarked på Skøyen! Har du ikke vært der så anbefaler jeg en tur dit på det varmeste. Her bugner det av deilig mat også er det veldig hyggelig!

Maschmanns Matmarked holder til i Karenslyst allé 51 på Skøyen, hvor du kan få tak i kortreist og økologisk mat noe som er helt fantastisk! JA til mer av dette.

Jeg synes det er fantastisk å kunne vite hvor maten du putter i munnen kommer fra og enda kulere er det når flere av varene i butikken er produsert i Norge. Kjenner jeg får helt vann i munnen bare av å skrive dette innlegget!

Maschmanns økologiske bakeri serverer fantastisk stenovnspizza som du kan nyte i bakeriet. Om du heller vil ha noe søtt kan du alltids få tak i økologisk iskrem fra Trøndelag, dansk sjokolade eller donut som er lagd i bakeriet.

Og du? Har du noen Oslo favoritter jeg burde besøke, tips meg gjerne! Du finner alle mine Oslo favoritter her