Når huden trenger en boost

MASKEN JEG SVERGER TIL NÅR HUDEN ER GUSTEN OG GRÅ

Mye jobb, sene kvelder og lite søvn setter sitt preg på huden, men jeg har laget verdens beste ansiktsmaske som gir huden glød på 1-2-3. Jeg kaller den rett og slett søvn i en liten pakke! Skin Camilla Pihl 24 K Gold Collagen Face Mask tilfører huden intens fuktighet, reduserer fine linjer. Masken er beriket med nærende ekstrakter som lysner og minsker synlige aldringstegn. Huden føles både mykere og strammere og jeg sverger til denne før jeg skal ut på hyggelige middager og fester hvor det er digg å føle seg litt fresh. Den perfekte quick fix!

Tips: Kombinerer den gjerne sammen med Skin Camilla Pihl Exfoliating Face Scrub. En runde med scrubb først gjør huden enda mer mottakelig for de nærende ingrediensen i masken.