Den perfekte kalendergave

GI BORT GLØDENDE FRISK OG  FIN HUD I ÅRETS JULEKALENDER

Desember er verdens hyggeligste måned, men lange dager, julebord, sene kvelder og stress setter sitt preg på huden. Da er det digg å kunne gi huden en ekstra boost og hjelp slik at man kan gløde og skinne litt ekstra på dager hvor man føler seg litt sliten! Og spør du meg så er SKIN CAMILLA PIHL masken de perfekte kalendergaver da de gir en Instant Quick Fix!

Skin Camilla Pihl Panda Sheet Mask gir intens fuktighet til huden. Masken er tilsatt nærende ekstrakter, og de aromatiske egenskapene til lavendel har en beroligende effekt. Denne dukmasken gir huden en «quick beauty fix», samtidig som man ser ut som en utrolig søt panda (masken har panda-print). Hver pakke inneholder én behandling og koster 69,-nok
Skin Camilla Pihl Tiger Sheet Mask tilfører huden en skikkelig energiboost og er beriket med nærende ekstrakter. Tilfører huden fuktighet, glød og ekstra utstråling. Denne dukmasken gir huden en «quick beauty fix», samtidig som man ser ut som en fantastisk søt tiger (masken har tiger-print). Hver pakke inneholder én behandling og koster 69,- nok

Skin Camilla Pihl 24K Gold Eye Pads tilfører synlig fuktighet, næring, nytt liv og lysner mørke ringer rundt øynene. De er de-puffing og beroligende på huden og et MUST i en travel førjulstid. Hver pakke inneholder tre behandlinger og koster 199,-

Si farvel til tørre og sprukne lepper med Skin Camilla Pihl 24K Gold Lip Mask, som er spesielt utviklet for å gi intens pleie til den ekstremt sarte huden på leppene.
Leppemasken mykgjør, tilfører intens fuktighet og plumper opp leppene. Hver pakke inneholder tre behandlinger og koster 199,-

Skin Camilla Pihl 24K Gold Collagen Face Mask er perfekt før en  hyggelig fest! Den tilfører intens fuktighet til huden, fremhever en ungdommelig glød, samt øker hudens elastisitet. Masken har en aldringsutsettende formula, som reduserer fine linjer og stimulerer til cellefornyelse og reparasjon. Formulaen er beriket med nærende ekstrakter som lysner og minsker synlige aldringstegn. Huden føles mykere, strammere og yngre. Etterlater huden glødende og fornyet. Hver pakke inneholder to behandlinger og koster 199,-

Du finner maskene og hele SKIN CAMILLA PIHL  serien eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og hos VITA.no