Lag din egen duft med CLEAN

MIKS DIN PERSONLIGE CLEAN DUFT

Visste du at CLEAN parfymene er er helt fantastiske å mikse sammen for din helt unike personlige duft? Jeg har luktet meg igjennom alle parfymene og kommet frem til disse 2 favoritt kombinasjonene. CLEAN skin og CLEAN Air passer utrolig godt sammen. Undertonene fra Skin med varm musk i kombo med den litt  syrligere og klarere tone fra Air gir en sofistikert, varm og behagelig duft.

En annen favoritt er å kombinere CLEAN Lovegrass og CLEAN Cool Cotton. Disse parfymene sammen gir en deilig litt nostalgisk duft. En blanding mellom det søte og runde med det litt syrlige. Også ett lite hint av krydder.

Prøv gjerne mine kombinasjoner eller lek deg og fin din egen favorittkombo. Klikk her for å finne ut av hvor du finner din CLEAN paryme favoritt.