Hvorfor bruke serum?

HVORFOR BØR JEG BRUKE SKIN CAMILLA PIHL ANTI AGE SERUM?

Hvorfor bør jeg bruke serum får jeg ofte spørmål om. Er huden din ekstra tørr om dagen er ett serum ett viktig step i din daglige hudpleie rutine. Ett serum er med på å gjøre dagkremen og nattkrem din enda bedre, også gir den huden ekstra pleie, noe som er helt nødvendig i den kalde årstiden vi nå går inn i.
Skin Camilla Pihl Anti-Age Serum er et høyt konsentrert produkt med aktive ingredienser som er der for å forsterke effekten av hudpleien din. Et serum har regel mindre fettstoffer enn en dagkrem eller en nattkrem, og trenger derfor lettere og dypere inn i huden og gir ekstra fuktighetsboost.

Serumet inneholder en høy konsentrasjon av dyptvirkende ingredienser og øker derfor den totale effekten av din daglige hudpleie.Om du har prøvd mange forskjellige fuktighetskremer tilpasset din hud, men ikke funnet en som virkelig hjelper deg enda så kan det være at et serum er det som må til.

SKIN CAMILLA PIHL ANTI-AGE SERUM er et fantastisk våpen mot aldring og tørr hud da det penetrerer dypt inn i huden og forebygger, samt eliminerer synlige aldringstegn og hverdagstress. Serumet har en deilig mild duft, absorberes raskt og fornyer huden innenfra.

Jeg får fantastiske tilbakemeldinger fra dere hver eneste dag, noe jeg blir så glad for. Her er noen av anmeldelsene fra fornøyde kunder av serumet mitt.

Jeg anbefaler å bruke ett par pump av serumet morgen og kveld under dag og nattkremen din. Du kan selvfølgelig bruke den under din favorittkrem, men vil du ha skikkelig effekt så bruker du den under Skin Camilla Pihl kremene da disse er helt magiske i kombinasjon med hverandre. Kremene danner et ytre beskyttende lag, som bidrar til å «lukke inn» fuktigheten og de aktive ingrediensene som er i serumet.

Du finner serumet og hele SKIN CAMILLA PIHL  serien eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og hos VITA.no