EOS goes organic

EOS LANSERER ORGANISKE LEPPEPOMADER 

Man blir glad av de søte små fargerike leppepomadene fra EOS! Nå kan du ta med deg litt av den gode sommerfølelsen inn i høsten med de nye organiske leppomadene Organic Strawberry Sorbet og Organic Summer Fruit. De lukter så godt at man nesten har lyst til å ta en liten bit av de! Også er de lette å finne i vesken da de lyser opp med sine fine friske farger.

Jeg gir forresten bort disse søte små organiske leppepomadene på min instagram i dag. Så om du vil gå høsten i møte med myke lepper klikk deg inn dit for å være med i konkurransen. camillapihlno er navnet!

Den organiske kolleksjonen består av 8 forskjellige farger og lukter og er fulle av vitamin E, mykgjørende shea smør og jojoba olje som smører leppene dine.
Klikk deg inn her for å titte på de forskjellige EOS produktene.