Min favoritt rens

SKIN CAMILLA PIHL CLEANSING CREAM FOAM

Det viktigste og første steppet for en frisk og sunn hud uansett hudtype er en god ansiktsrens. Selv renser jeg huden min morgen og kveld, uten unntak!  Så hvorfor skal man det? Man renser huden daglig for å unngå urenheter og tilstoppede porer, samt for å få en maksimal effekt ut av hudpleieproduktene du bruker. Jeg anbefaler derfor å alltid rense huden din før du bruker en skrubb og før påføring av hudkremer. Siden rens er ett så viktig steg i et daglig hudpleieregimet var det viktig for meg å lage en rens som etterlot huden silkemyk og fresh.


Skryt fra fornøyde Skin Camilla Pihl Cleansing Foam brukere!

Jeg jobbet lenge med å få til den beste rensen jeg kunne tenke meg og endte opp med magiske SKIN CAMILLA PIHL CLEANSING CREAM FOAM.  Rensen har en mild eksfolierende effekt og gir ett silkemykt skum som skånsomt fjerner urenheter uten å forstyrre hudens naturlige fuktighet. Den er spesielt utviklet for å fjerne overflatesmuss, som make-up, solkrem og andre avfallsstoffer. I tillegg fjerner den cellulære avfallsstoffer og fremmer fornyelse av huden. Og det viktigste av alt, den etterlater ikke huden tørr etter bruk. Her i huset brukes den både av meg og min samboer.

SKIN CAMILLA PIHL  CLEANSING CREAM FOAM er meget drøy i bruk og du trenger kun en liten mengde av produktet ved hver påføring. Fukt ansikt og hender og jobb opp ett rikt skum som du deretter skyller av med vann. Du finner den eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og  hos VITA.no til 199,- nok.

Psst.. Akkurat mens jeg sitter og skriver dette innlegget fikk jeg en melding på instastories fra en fornøyd bruker av rensen. Jeg blir så stolt at jeg bare må dele den med dere! -» Rensen er helt fantastisk! Brukt den siden lanseringen og har fått bedre hud allerede.»
Jeg blir altså så glad!

 Og er du på utkikk etter verdens beste face scrub? Klikk her for å lese om min favoritt.