That Autumn feeling

LYDEN AV HØST PÅ ØRET

Jeg elsker høst og regn. Jeg har alltid gjort det. Jeg kan bli værsyk som bare det og kjenner at energien ikke alltid er like på topp de gangene dagene er grå, men jeg liker det allikevel. Liker den litt melankolske følelsen det gir. Jeg liker å sitte inne og høre regnet på ruten, jeg liker å kle meg i myke klær og tenne lys. Også liker jeg å kle på meg varme klær og rusle ute i det våte været og kjenne den friske luften, Gjerne mens jeg hører på fin musikk. Akkurat nå hører jeg mye på en playlist på Spotify som heter Piano Dinner. Så deilig å starte eller avslutte dagen med. Eller å ha på bakgrunnen mens man sitter og jobber. Den kler høsten så godt så sett den gjerne på og kjenn litt på den gode høstfølelsen.

Og er du ikke like glad i det litt dystre været som det jeg er så trøst deg med at solen kommer i løpet av dagen!