Something for the weekend

ROSA SJOKOLADE MED CHIA OG NØTTER

Jeg er skikkelig svak for hvit sjokolade! Men ikke sånn helt for seg selv, den blir ekstra god med litt nøtter og chia frø! .Og særlig chia frø! Har du testet mine hvite sjokoladeknapper så vet du hva jeg snakker om!

Jeg har smeltet hvit sjokolade i vannbad og tilsatt noen dråper rød konditorfarge for å få den fine rosa fargen. Den smeltede sjokoladen heller du over en silikonform, eller bakepapir på et stekebrett før du drysser over det du liker. Jeg har brukt gresskarkjerner, chiafrø og tørkede kornblomster. Sett det inn i kjøleskapet til det er stivt og knekk av i passe store biter. Jeg liker det litt rustikke uttrykket sjokoladen får ved at ingen av bitene er like.

Dette er super lett og gjør seg skikkelig på bordet når man har gjester eller som venninnegave!