Jeg sverger til denne

JEG HAR LAGET VERDENS BESTE PEELING

Jeg har laget verdens beste Face Scrub i SKIN CAMILLA PIHL serien! Og det som er så hyggelig er at jeg daglig får tilbakemeldinger fra dere om at dere er enig!  Exfoliating Face Scrub fjerner døde hudceller, renser og forebygger tilstoppede porer. Noe som gir huden glød , og er det en ting man vil ha nå som høsten kommer så er det sunn glødende hud! Scrubben inneholder ultra fine krystaller som skånsomt eksfolierer og som etterlater huden silkemyk.

Pssst… Ett lite tips er å scrubbe huden før du legger en ansiktsmaske. Da åpner du opp porene så de er mer mottakelig for produktene du bruker i etterkant.

SKIN CAMILLA PIHL  EXFOLIATING FACE SCRUB koster 249,- og du finner den og resten av produktene mine i alle Vita og Vita Exclusive butikker i hele landet. Og selvfølgelig på vita.no/skincamillapihl

Ett knippe anmeldelser fra fornøyde brukere av SKIN CAMILLA PIHL exfoliating face scrub.