Instant feelgood

INSTANT FEELGOOD PÅ KONTORET

Jeg er en sucker for alt som gir harmoni og som får pulsen til å senke seg i en stresset hverdag. Friske blomster på kontoret er ett must for meg. Når hjernen trenger en pause og gode ideer skal lages er det godt å hvile øynene på fine blomster.

Også gir det kontoret en fin atmosfære noe som er viktig for meg når jeg skal jobbe kreativt!

En annen ting jeg liker på kontoret er duftlys. Det tennes hver dag før jeg begynner dagen slik at det lukter godt og fresht når jeg setter meg ned foran skjermen. Også er det beroligende og titte på den lille flammen. Musikk er også viktig. Min Camilla Pihl Chill liste på Spotify er min favoritt å ha på i bakgrunnen. Eller når jeg trenger å få ned pulsen enda ett hakk er playlisten Yoga & Meditation det beste jeg kan høre på.