SKIN CAMILLA PIHL

MIN STØRSTE DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE

Som jeg har gledet meg til å kunne dele dette! Jeg lanserer min egen hudpleieserie, SKIN CAMILLA PIHL, en serie bestående av 12 fantastiske produkter til din hud. Hele serien lanseres for salg 25.09.2017 eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og VITA.no, og jeg er så stolt. Jeg elsker disse produktene, og håper og tror at dere vil gjøre det samme!

 

,

SKIN CAMILLA PIHL er en komplett anti-age hudpleieserie bestående av en rekke innovative kvalitetsprodukter. Hudpleieserien er basert på forskning som har vunnet Nobelpris i fysiologi (medisin), for oppdagelsen av enzymet telomerase. Telomerase blir ofte referert til som «ungdomskildens enzym».
Hudpleieproduktene fra SKIN CAMILLA PIHL er selvsagt ikke testet på dyr, cocamide DEA, MI, kathon og mineral oljer.

Seriens dagkrem, nattkrem, øyekrem og serum er dermatologisk testet og inneholder den cellebevarende og aktive ingrediensen TCR3®, som kan forlenge cellenes levetid. I tillegg inneholder serien en eksfolierende ansiktsskrubb med ultra fine krystaller som fjerner døde hudceller og gir huden glød, samt en silkemyk ansiktsrens som skånsomt fjerner urenheter og tilfører huden fuktighet og utstråling.

I tillegg til daglige hudpleieprodukter består serien av 6 innovative ansiktsmasker. Fire unike ansiktsmasker, lips, eyes, face & peel off, er tilsatt 24K gull! Gull booster hudens naturlige kollagenproduksjon, øker hudens elastisitet, strammer, løfter og lysner, samt låser inn fuktighet i huden. Dessuten har gull en helbredende og beroligende effekt på huden og kan bidra til å redusere inflammasjoner, som kan være årsaken til både akne og rynker.

Serien rundes av med cuteness overload i form av to dukmasker (sheet masks), med panda og tigerprint. Tiger Sheet Mask gir huden en skikkelig energiboost, mens Panda Sheet Mask har en beroligende effekt og gir huden intens fuktighet. En fantastisk «quick beauty fix», som i tillegg er super cute.

SKIN CAMILLA PIHL lanseres 25.09.2017 eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og VITA.no