Hotel Pigalle i Gøteborg

Fra du tar første steg innenfor dørene på Hotell Pigalle i Gøteborg blir du dratt rett tilbake til 20-tallet i Paris. Jeg var så heldig å bli booket inn på dette hotellet da jeg hadde photoshoots i Gøteborg, og for en opplevelse. Alt er gjennomført ned til minste detalj. Du trykker på heisknappen og en forførende stemme ønsker deg «Bon Voyage» på vei opp. Og nøkkelen til rommet er en ekte nøkkel, ikke plastkort som man vanligvis får når man sjekker inn på ett hotell. Det liker jeg!

Hotellet er kjent for sin suite ved navn Suite Belle. Den skal være helt fantastisk! Ihvertfall om man skal tro på Vogue, og det gjør man jo! «The world most decadent hotel suite.An über-luxe suite stocked with pretty much everything a luxury lover could want» skrev vogue.com etter ett besøk her.

Hele stedet gir deg lyst til å ta på deg den fineste kjolen du har for deretter å sitte i baren og drikke champagne. Og hvor kult er ikke dette: I resepsjonen kan du leie deg ett par høye stiletter fra Christian Louboutins for kvelden.

Hit vil jeg tilbake, men neste gang vil jeg ha med meg Peter. Ganske så romantisk her nemlig. <3 Og en annen ting, Gøteborg var en skikkelig positiv overraskelse! Så hyggelig og kul by!