Mini pavlova med lemon curd

VERDENS BESTE KAKE!

Min yndlingskake av de alle, Pavlova! Kombinasjonen av søt seig marengs, syrlig lemon curd og friske bær er for meg himmel! Du kan lage det som en stor kake, eller lage små porsjonskaker sånn som jeg har gjort. Perfekte kaker å lage til 17 mai da disse ikke krever mye tid også er de såre enkle å få til.

Du trenger:
4 eggehviter
180-200 g sukker

Pisk eggehvitene stive.Tilsett sukker og pisk videre til du får en glatt, skinnende og stiv marengs. Du skal kunne snu bollen uten at marengsen faller ut.

Ha marengsen i en sprøytepose og sprøyt ut marengsen i sirkler.

Stek på nederste rille i ovnen ved 120-130 grader i ca. 1 time. Marengsen skal tørke ut mer enn den skal steke. Skru av ovnen etter en time og la de stå og avkjøle seg der inne

Du kan pynte de med hva enn du synes er best. Jeg elsker syrlig lemoncurd (som du finner oppskrift på her), krem og friske bær er godt. Ekstra fine blir de med spiselige blomster og siden det er 17 mai har jeg pyntet med litt bladgull.