Det smaker syrlig og søtt

SMAKEN AV SYRLIGE OG SØTE SITRONER I ETT GLASS

It’s sweet, it’s sour, it’s sticky and absolutely delicious!

Lemon curd , eller sitronkrem om du vil er noe av det beste jeg kan tenke meg. Det har konsistens som flytende honning og smaker helt himmelsk av syrlige sitroner og søtt sukker. Bruk det som fyll i kaker, eller nyt det på ett knekkebrød med en god kopp te. Og det beste av alt, det er kjempe lett å lage!

Du trenger 5 eggeplommer, saften av  4-5 sitroner ( litt avhengig av hvor syrlig du liker det),  120 gram sukker ( her kan du og smake deg frem ) og 150 gram med smør. Pisk eggeplommene og sukkeret sammen i en kjele og tilsett saften fra sitronene. varm opp over svak varme til det tykner. Sørg for å røre hele tiden, dett skal verken koke eller brenne seg i bunnen. Sett kjelen til side når du har en god tykk konsistens og rør inn mykt smør. Hell det hele over på ett glass og la det avkjøle før du kan nyte!