Mine Oslo favoritter

OSLOS BESTE KAKAO!

Ny uke og nye Oslo Favoritter. Stedet jeg tipser om i dag har jeg delt med dere for en stund tilbake, men jeg syntes det fortjente å komme med i min faste spalte over mine favorittsteder i byen jeg bor i. Jeg har nemlig et “hemmelig” sted i Oslo som jeg er skikkelig glad i. Et sted jeg liker å sette meg ned med litt godt lesestoff og gjerne ett glass champagne, eller varm sjokolade! For spør du meg er dette stedet som har den beste varme sjokoladen i hele Oslo. .

Stedet er Biblioteksbaren på Hotel Bristol. Det oser av sjel og historie i disse lokalene og det føles litt som om tiden har stått stille her. Det finnes ikke jålete, bare fint. Jeg elsker å sitte her og titte på klientellet. Også elsker jeg at kakaoen serveres i en sølvmugge og at du ikke trenger å be om krem, det er en selvfølge at skal hører med. Også er kremen pisket på ekte fløte og serveres med ett lite dryss sjokolade! Pur lykke i en liten kopp.

Gjennomsnittsalderen på Bristol er høy og jeg liker det! Jeg synes det er fantastisk beroligende å sitte her og jobbe litt og skulle jeg bli sulten serveres det blant annet klassiske rekesmørbrød. Alt er litt old school og det er det som gir stedet sjarm.

Å synke ned i en av de dype skinnsofaene på kveldstid og ta en drink mens den faste pianisten spiller på pianoet. Elsker det!

Og om ikke annet, så er det verdt å ta turen innom kun for å drikke varm sjokolade. Du vil ikke bli skuffet.

Og du? Har du noen Oslo favoritter, tips til steder jeg bør besøke? Del gjerne!

Du finner en oversikt over mine Oslo favoritter her.