Mitt Oslo

VERDENS SØTESTE BULLDOG OG MASSE INSPIRASJON!

Jeg er tilhenger av å dele fine ting, gode tips og råd og tenkte derfor å starte en fast spalte som heter «Mitt Oslo» hvor jeg deler noen av mine favorittsteder i den fine byen min. Steder jeg liker å gå, shoppe og spise som kanskje kan inspirer dere til å være turist i egen by. Første sted ut er butikken Gathering Objects på Frogner som drives av verdens søteste jenter.

Jeg blir utrolig inspirert hver gang jeg er her. Butikken en fantastisk fint innredet og har helt unike ting jeg ikke har sett noe annet sted.

Sånne skikkelig fine ting som gjør at man får lyst til å ommøblere hele leiligheten når man kommer hjem.

Også er det bulldoggen Molly da som også jobber der. Hun er helt fantastisk søt og veldig ofte går jeg innom kun for å hilse på henne da jeg er litt forelsket i henne! <3

Butikken bugner av fine småting, møbler og klær. En av mine absolutte favoritter! Gathering Objects finner du i Thomas Heftyes gate 47. Og du? Har du noen Oslo favoritter, tips til steder jeg bør besøke? Del gjerne!