It’s all in the details

PUT YOUR OWN STAMP ON THINGS

Jeg elsker klær jeg kan lage min egen lille tvist på. Små endringer som gir antrekket litt av min personlighet. Derfor elsker jeg «strykepålapper», eller patches om du vil.- -Og jo søtere de er jo mer liker jeg det. (husker dere jeansjakken jeg «lagde» meg i fjor?) Jeg er inne i en liten Cherry periode om dagen, får rett og slett ikke nok av de søte bærene og bestemte meg derfor for å gi jeansen min en liten makeover.

De fleste pynter gjerne baklommene, men jeg satte den heller foran så jeg kan se den selv. Mye bedre!

Synes selv det ble verdens søteste lille detalj!

Og skulle du føle for å dra den enda lenger så er det bare å pøse på med gøyale ting! Jeg har en rekke «strykepålapper» jeg har samlet opp i gjennom tiden. Akkurat disse fant jeg hos Gina Tricot. De er utsolgt på nett, men jeg fant noen andre kule her. (annonselink)

Jeansen er også fra Gina Tricot. Willa jeans heter de. God pris og god passform. Du finner de her. (annonselink)