few of my favorite things

Fil 15.12.2016, 16.18.16

NYE FAVORITTER I SMINKEPUNGEN

Sist gang jeg hadde en photoshoot var det fantastiske Sissel Fylling som tryllet med makeupkosten sine, noe som resulterte i at jeg løp rett ut og kjøpte meg nye produkter til sminkepungen min. – Og de har allerede blitt favoritter. Jeg er fan av kremskygger da de er enkle å legge på øyelokket med bare fingrene. Min nye favoritt er «Eye & Brow Maestro » fra Giorgio Armani i fargen «copal.» En helt perfekt hverdagsskygge, og vil du ha litt mer drama kan du lett bygge opp fargen ved å legge flere lag. Fineste skyggen jeg noensinne har brukt!

Fil 15.12.2016, 16.19.37

Dere vet jo at jeg sverger til highlightere og elsker RMS Beauty i fargen Living Luminzer.  Nå er har jeg forelsket meg helt i Youngblood sin Illuminate Palette. Et fantastisk skrin med 6 highlightere i forskjellige farger. De kan brukes til alt fra rouge til øyenskygge. Denne er superfin ( og jeg er kresen når det kommer til highlightere…)

Fil 15.12.2016, 16.19.30

Jeg har latt min vanlige rouge vike til siden for Tom Ford «Shade and Illuminate» i fargen 02. Den mørke brunfargen ser litt skummel ut og det ser ut som om man har tatt på seg krigsmaling før man blender den ut. – Men resultatet, helt magisk for å markere kinnbena. Den hvite delen er en fet og fin higlightere som gir en fantastisk fin glød. Uten tvil min absolutte nye favoritt i sminkepungen!