Juleglød med green peel

02-annonse-padding

Fil 06.12.2016, 13.43.54

BEHANDLINGEN JEG SVERGER TIL FOR GLØDENDE SUNN HUD I DESEMBER

Desember er gøy, men hektisk! Jeg kjenner at jeg stresser mer enn vanlig og har en kalender som er fullpakket med julebord og annet gøy og moro! Stress og sene kvelder gjør ikke underverker for huden, men jeg har et triks som gjør at huden min gløder like mye som alle paljettene jeg har tenkt å kle meg i denne sesongen. Før jeg skal på store fester og andre eventer sverger jeg til en Green Peel Fresh Up fra Dr. schrammek ett par dager i forveien. Green peel Fresh Up blir også kalt Party Peel da den gir huden instant glød og ingen rødhet etter behandling. Helt magisk! Perfekt å ta ett par dager før julebordet. Huden gløder, porer forsvinner og huden ser gjennomfuktet og sunn ut. Skal du unne deg en behandling før julen så anbefaler jeg denne på det varmeste.

Fil 06.12.2016, 13.45.33

Har du lyst til å vite mer om Green Peel så kan du klikke deg inn til en tidligere artikkel jeg har skrevet her eller sjekk ut Schrammek.no