Jul i heimen

Fil 05.12.2016, 13.16.46

 

LYDEN AV JUL I CASA PIHL OG PETERS

Sakte, men sikkert blir det mer og mer jul her hjemme. Dagen i går ble brukt til å pakke inn gaver og finne frem ting som i løpet av uken skal leveres til diverse veldedige organisasjoner. Og når man pakker gaver må man ha julemusikk på øret. Jeg må innrømme at jeg lett kan gå litt lei av de tradisjonelle julesangen så jeg tenkte å tipse dere om musikk jeg liker å høre på for å få julestemning. Jeg har funnet en fantastisk playlist på Spotify som ikke handler om jul, men som for meg bringer frem følelsen av høytid og ro. Den heter «calm Vibes» og består av rolige nydelige pianostykker. Helt nydelig! Så dersom du trenger et avbrekk fra de vanlige julesangene kan den anbefales. Jeg setter også alltid på filmusikken til julefilmen «The Holiday». Så fin og stemingsfull. <3

Fil 05.12.2016, 13.16.59