Making is the new yoga

Fil 28.11.2016, 12.09.56

STRIKKING ER FOR MEG REN MEDITASJON

Jeg hiver meg ut i nye strikke prosjekter hele tiden, med ymse hell må jeg innrømme.  – Men jeg koser meg så mye med strikking og jeg lærer noe nytt hver eneste gang og sakte, men sikkert blir jeg flinkere og flinkere. Akkurat nå holder jeg på med 3 forskjellige prosjekter. 2 gensere og en kjole. Når jeg står fast må jeg ta en liten pause og fortsette med noe annet mens jeg prøver å finne ut av veien videre.( også har jeg en strikkeklubb som hjelper meg. Det er gull verdt!)  Min utfordring er at jeg kan de fleste strikketeknikker, men jeg skjønner ikke strikkeoppskrift språket. Jeg trenger oppskrifter som tar meg gjennom de forskjellige rundene step by step.

Fil 28.11.2016, 12.08.52

Mitt nyeste prosjekt er genseren «cropped cable knit» fra Wool and The Gang. Jeg synes de har så mye fine strikkeoppskrifter. Og fint var strikkekittet jeg bestilte meg hjem også. Klarere jeg å gjennomføre denne kommer jeg til å sprekke av stolthet. At oppskriften er på engelsk er ikke optimalt, men det hele er så så godt forklart at jeg tror jeg skal klare det. Nettsiden har i tillegg masse bra videoer som viser deg de forskjellige teknikkene så jeg tror jeg skal komme meg i mål. Stay Tuned!