I kveld blir det cha ch cha

Fil-17.09.2016,-10.02.16

THESE SHOES ARE MADE FOR DANCING

Fine deg som leser dette! Denne uken har vært tøff med mye tårer og frustrasjon i dansestudioet. Å stå som utrygg på forrige sending var rett og slett grusomt. Da gikk det virkelig opp for meg hvor viktig det er for meg å være med videre i Skal Vi Danse. Jeg vil ikke at dette eventyret skal ta slutt! Derfor vil jeg ydmykt og høflig spørre deg om din hjelp. Jeg trenger nemlig nettopp din hjelp til å gå videre. Du kan hjelpe meg ved å gi meg din stemme i dag. Du kan stemme på Jørgen og meg ved å sende en sms 11 til 26400 fra klokken 19.30 i kveld. Du har også tre gratis stemmer på Skal Vi Danse sine nettsider her.

Vi sees på parketten i kveld. At danseskoene mine stod og glitret så magisk i solen i dag tidlig tar jeg som ett godt tegn! Jeg har feber og er forkjølet, men jeg skal gi alt! Cha cha cha blir det og jeg gleder meg!