It’s called Urban Blessings

02-annonse-padding

David_Andersen-Camilla_Pihl_A0418-2[1]

NY CAMILLA PIHL BY DAVID-ANDERSEN KOLLEKSJON 

I dag lanserer jeg min nye Camilla Pihl by David-Andersen kolleksjon og jeg er så stolt av den!!! Jeg har valgt å kalle den nye kolleksjonen min for «Urban Blessings» og har laget en kolleksjon som betyr mye for meg personlig. Alle smykkene har en personlig betydning for meg og tanken er at de skal fungere som en liten reminder på å stresse ned og finne det positive i en hektisk hverdag. Smykkene skal minne deg på ta pauser, gi deg et smil om munnen og ikke minst få deg til å føle deg fin!

David_Andersen-Camilla_Pihl_A0277_V2[1]

Jeg kommer til å vise hvert eneste smykke i kolleksjonen med mine tanker rundt hvert design på bloggen i dagen fremover. Er du ekstra nyskjerrig kan du følge meg på snap i dag hvor jeg kommer til å snakke og vise frem noen favoritter også . Kolleksjonen finner du eksklusivt i David- Andersen sine filialer og i deres nettbutikk. Klikk deg gjerne inn å ta en titt. Jeg er så spent på å høre hva dere synes!