Min Rosa Sløyfe 2016

Fil-06.09.2016,-12.12.28

JEG HAR DESIGNET ÅRETS ROSA SLØYFE PIN!!!

Det er med stor stolthet jeg endelig kan fortelle at jeg har fått æren av å designe årets Rosa Sløyfe. Jeg har overtatt stafettpinnen etter selveste Nico Widerberg, som designet fjorårets sløyfe. Jeg har lenge ønsket å kunne bruke mitt navn, mine plattformer, og all den fantastiske oppmerksomheten jeg får av dere fine folk der ute, til å støtte en virkelig god sak. Og det å kunne støtte Kreftforeningen og Rosa Sløyfe føles veldig fint. Jeg kjenner ikke ett eneste menneske som ikke har vært rammet av kreft, enten selv eller som pårørende. At jeg kan være med å sette fokus på en så viktig sak betyr veldig mye for meg.

Fil-06.09.2016,-21.26.16

Jeg har valgt å designe årets Rosa Sløyfe i skinn. De som er så uheldige å bli rammet av brystkreft må forberede seg på sitt livs viktigste kamp. Jeg vil at årets Rosa Sløyfe-pin skal symbolisere styrke, den indre krigeren i deg, og mot. Samtidig har jeg valgt å bruke et gullhjerte i sløyfen for å symbolisere kjærlighet, og støtte til de som er rammet.
Jeg håper så mange som mulig vil være med å støtte opp under årets Rosa Sløyfe-aksjon i oktober. La oss sammen sette fokus på en viktig sak, støtte de som er rammet og sørge for at årets Rosa sløyfe når ut til så mange mennesker som mulig! Årets Rosa Sløyfe vil bli solgt hos Lindex, Mester grønn, Vitus apotek, Kid interiør og Kreftforeningens nettbutikk gjennom hele oktober.