Ta vare på huden din

02-annonse-padding

2016-06-24-13.40.04

EN GOD ØYEKREM ER GULL VERDT

Er det en ting du ikke kommer til å angre på når du blir eldre så er det at du har brukt tid på å ta vare på huden din. 2 ting er viktig å starte med tidlig, solkrem året rundt og en god øyekrem. Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i Dr. Schrammek sine produkter. Øyekremen High Perfection bruker jeg slavisk hver morgen og kveld. Og jeg er raus med produktet og smører godt inn rundt hele øyet. Resultatet? Gjennomfuktet hud hvor linjer blir mindre synlig. Jeg har kommet i en alder hvor jeg merker stor forskjell på huden rundt øynene hvis jeg glemmer å smøre meg på ett par dager noe som gjør at jeg sjelden glemmer det lenger.

2016-06-24-13.38.37

Jeg er ekstra glad i denne øyekremen fra Schrammek. Den trekker fort og godt inn i huden og legger seg ikke som et lag over som jeg synes en del andre øyekremer kan gjøre. Rett og slett litt magisk! Dr. Schrammek kjøpes på utvalgte hudpleiesalonger rundt om i landet. For en oversikt over hvilke som ligger nærme der du bor sjekke ut facebook siden til Schrammek her.