Og plutselig var det helg

2016-06-20-16.54.03

FOR EN FANTASTISK UKE DETTE HAR VÆRT!

Denne uken har gått så fort! Sikkert fordi jeg har hatt så utrolig gøy! Jeg har møtt dansepartneren min og filmet promo for Skal Vi Danse og jeg kjenner at jeg er inne i en liten danseboble! Jeg gleder meg så utrolig mye til dette og ikke minst til å komme i gang med trening. For et eventyr dette skal bli!

2016-06-20-16.48.45

Kjenner jeg er skikkelig utålmodig på å komme i gang, men vi begynner ikke å trene før i august så jeg får smøre meg med tålmodighet og ikke minst så må jeg prøve å komme meg på ferie ett sted. Høsten kommer til å bli intens så litt hvile før det hele starter tror jeg ikke er så dumt, men hvor skal jeg dra?

2016-06-20-16.50.42

Ps. Husk at du kan følge playlistene mine på Spotify. CAMILLA PIHL WORKOUT er perfekt for trening og CAMILLA CHILL PIHL perfekt for lounging and relaxing. Jeg oppdaterer de hele tiden med nye favoritter.