Apper som får deg til å sove

sleep

PRØV EN AV DISSE AVSLAPPENDE APP’ENE FØR DU LEGGER DEG I KVELD

Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av søvn. Det betyr ikke at jeg nødvendigvis sover så mye,men planen er alltid å få nok timer på øyet. Søvn og hvile er noe av det vanskligste å få inn i en stressende hverdag, men så viktig! Jeg anbefaler å lese boken  «Sleep Revolution» av Arianna Huffington dersom du som meg er opptatt av søvn. Etter du har lest den lover jeg deg at du tenker på hvile og det å sove på en helt annen måte.

Mange sliter med å sovne på kvelden, selv bruker jeg beroligende app’er til å hjelpe meg til å skru av dagen. Disse får meg alltid til å sove.

Sleep Meditations fra Headspace. Headspace er en perfekt meditasjons app som guider deg fra helt nybegynner og videre oppover til du blir mer erfaren.  Hele app’en er fin med søte kule animasjoner og «sleep meditation» er perfekt når du ligger i senga og venter på søvnen.

Isleep Easy. En app som handler om søvn og hvordan du skal roe ned kropp og sinn før du forsvinner inn i drømmeland.

Buddhify. Buddhify har en rekke korte, fine guidede meditasjoner til de aller fleste anledninger. Ved hver eneste lille pause jeg har plugger jeg øretelefonen inn i telefonen velger en av meditasjonene som passer meg og mitt humør akkurat der og da. Og hver gang hjelper det meg å få ned pulsen og få litt fokus. Jeg er ekstra glad i den som heter “Waking up” som du kan høre på før du står opp av sengen og starter dagen

Calm. Ikke bare er app’en visuell fin å se på den inneholder mange fine meditasjoner til all slags bruk, også liker jeg at de ikke er så lange. Har du kun 5 minutter til overs ( og det har du) så har de fine meditasjoner for det og! Den har også mange beroligende fine soundtrack som jeg liker å ha på i bakgrunnen før jeg legger meg for kvelden.

Andrew Johnson Deep Relax  & Deep Sleep. Andrew jeg tipset om tidigere og om du søker på navnet hans i app store dukker det opp mange forskjelige programmer. Jeg elsker de alle! App’enen hans er min magiske medisin og kanskje en av mine absolutte favoritter.