Min deilige grapefruktsalat

Fil-05.06.2016,-23.18.11

SLIK SPISER OG LAGER JEG GRAPEFRUKT

Jeg elsker grapefrukt og spiser det mer eller mindre hver eneste dag, men bare når jeg får den på «min» måte. Den tradisjonelle måten å spise en grapefrukt ved å dele den i to og pirke ut fruktkjøttet tar alt for lang tid også synes jeg det er skikkelig vanskelig å spise den på den måten. Jeg foretrekker grapefrukten min i ett glass og gjerne med sammen med friske bær og fersk mynte.

Fil-05.06.2016,-16.53.22

Alle har sikkert sin måte å tilberede en grapefrukt. Min måte er enkel, kjapp og frukten smaker skikkelig godt! Alt du trenger er en skarp og god kniv.

Fil-05.06.2016,-16.53.29

Begynn med å skjære av begge endene på frukten.

Fil-05.06.2016,-16.54.05

Sett grapefrukten med den flate siden ned slik at den står stødig og skjær av skallet rundt hele. Sørg for å fjerne alt det hvite da det smaker veldig bittert.

Fil-05.06.2016,-16.54.27

Sånn! Slik skal frukten se ut når alt skallet er fjernet.

Fil-05.06.2016,-16.54.50

Ta kniven og skjær grapefruktkjøttet i skiver inn mot midten. Den lille biten jeg har igjen i hånden smaker ikke godt så den kan du kaste.

Fil-05.06.2016,-16.55.17

Skjær skivene i passe store biter og sleng det hele i ett glass og nyt hver eneste saftige gode bit! Grapefrukt ala Camilla.