Min beste eggepanne

  1. 2016-05-29-13.43.26

PERFEKT FOR LANGE DEILIGE SØNDAGSFROKOSTER

Ingenting er bedre enn lange deilige frokoster i helgene. Jeg har en favorittrett jeg liker å lage, nemlig verdens beste og enkleste eggepanne! Jeg viser hvordan  du lager den på snap i dag, men tenkte å skrive en kjapp beskrivelse her og!

Stek opp bacon i biter så det blir crispy og godt. På slutten av steketiden tilsetter du cherrytomater i biter som du lar surre i baconfettet. Ta stekepannen av platen og knekk opp i egg. Hvor mange avhenger litt av hvor store egg du har, men du skal fylle hele pannen med deilige speilegg. Sett hele stekepannen inn i oven på ca. 200 grader og la eggene bake i oven. Trikset er å ta de ut før plommen stivner slik at du får en rennende og god plomme. Når eggene har riktig konsistens strør du over fersk basilikum og persille. Salt, pepper, chilliolje og tørkede chilliflak.

Volia! Eggepanne ala Camilla!