En liten vidunderkrem

02-annonse-padding

Fil-25.05.2016,-16.15.51

SPECIAL CARE CREME PERFEKT ETTER EN GREEN PEEL

Det er så gøy at flere av dere har testet ut min yndlingsbehandling green peel og at så mange av dere er like begeistret for den som det jeg er. Dr. Schrammek Green Peel er en helt naturlig peeling uten noen form for syrer. Her er det kun naturlige urter som gjelder og min hud elsker det!  Behandlingen sparker i gang alle hudens naturlige funksjoner og gjør at huden settes i «høygir». Akkurat som en skikkelig treningsøkt. Ingen annen behandling gir meg så mye glød som denne behandlingen.

new2

For å få de beste resultatene av Green Peel er hjemmeprodukter å anbefale. Dr.Schrammek Special Care Cream er unik etter en green peel og jeg bruker den dag og natt de første 5 dagene. Den bidrar til at urtene fra behandlingen jobber lengre i huden. Den er ekstremt beroligende og demper rødhet, kløe og  irritasjoner. Den er i tillegg beskyttende, fuktbalanserende og nærende og derfor helt ideell rett etter en aktiv Green Peel behandling. Huden blir minimalt stresset og kremen hjelper huden å komme raskt tilbake i balanse.

Fil-25.05.2016,-16.16.08

Jeg bruker den også de dagene hvor huden føles irritert og stresset. Jeg vet at mange med tørr og sensitiv hud bruker Special Care daglig da den har en unik evne til å styrke hudbarrieren. Til og med atopikere har minsket bruken av kortison så dette er rett og slett en liten vidunderkrem som hjelper irritert hud tilbake i balanse ved hjelp av naturlige oljer og planteekstrakter som ringblomst, hibiscus og kamomille.

Foto: Magne Risnes