This is my lifesaver

02-annonse-padding

Fil-19.04.2016,-13.00.15

MY LIFESAVER UP IN THE AIR

Det har vært mye reising på meg i 2016 og mer blir det! For at kropp og hud skal tåle de mange timene i fly er gode rutiner viktig og jeg har med tiden blitt skikkelig god på å reise. Jeg pakker alltid med meg ett lite «survival kit» slik at jeg ser frisk og opplagt ut når jeg lander. Jeg har alltid med meg et par ekstra sokker, ørepropper, nakkepute, øyemaske og fuktighet til huden. Favoritten som redder meg gang på gang er Hydra Maximum Mask fra Dr. Schrammek. Jeg flyr alltid uten sminke og det første jeg gjør når jeg setter meg i flysetet er å smøre meg inn med denne fuktighetsmasken. Jo lenger tur, jo flere ganger smører jeg meg. Jeg vasker den ikke av, men lar den være på helt til jeg er fremme på hotellrommet. Resultatet? Gjennomfuktet hud med glød selv etter mange timer å fly.

 Fil-19.04.2016,-13.00.25

Jeg bruker den og på natten når huden trenger en ekstra fuktighetsboost. Istedenfor nattkrem smører jeg på denne og sover med den gjennom hele natten. Virkelig en lifesaver for meg!

eng-div-21

There’s been a lot of traveling for me in 2016 and more is yet to come! I’ve become a pro a travelling and I always pack a» survival kit » for the long plane rides so I look nice and fresh when I arrive at my destination. A couple of extra socks , earplugs, neck pillow  an eye Mask and a moisturizing mask for my skin. My favorite who saves me again and again is Hydra Maximum Mask from Dr. Schrammek. I always board a plan without makeup and the first thing I do when I sit in down in my seat is to aply this mask. The result ? My skin glows even after hours and hours of flying.