I love green peel

02-annonse-padding

Schrammek-x-Camilla-3185

THIS IS MY FAVORITE BEAUTY TREATMENT

Jeg har fått så mange kommentarer på at huden min gløder om dagen så da tenker jeg at det er på tide at jeg forteller dere hemmeligheten. Dr. Schrammek Green Peel! En helt naturlig peeling uten noen form for syrer. Her er det kun naturlige urter som gjelder og min hud elsker det! GreenPeel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek og inneholder ingen kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Det benyttes en urteblanding som rett og slett er helt magisk! Green Peel er faktisk kåret til nummer 1 i verden når det kommer til naturlig hudfornyelse!

Schrammek-x-Camilla-3175s

Så hva er Dr. Schrammek Green Peel?

Green Peel funker som en real treningsøkt for huden. Det er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden og det brukes en 100 % naturlig urtesammensetning. Behandlingen stimulerer alle funksjonene som går ned med årene og fremskynder hudens naturlige cellefornyelsesprosesser, uten at den stripper ned hudbarrieren.
Den klasssike green peel behandlingen er testet siden 1958 noe som gjør at behandlingen har svært lang erfaring og dokumentasjon med effektive og trygge resultater å vise til.

Schrammek-x-Camilla-3166

Green Peel utføres i salong, finnes i 3 forskjellige styrker og passer alle hudtyper.

GREEN PEEL FRESH UP. Dette er den mildeste formen, også kalt party peel da den gir huden instant glød og ingen rødhet etterpå. Jeg har selv brukt den før photoshoots og store tilstelninger som krever at jeg ser fresh ut. Helt magisk!

GREEN PEEL ENERGY. En litt dypere variant. Dette er den jeg pleier å ta. Den har god effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Du må regne med bittelitt rødhet etterpå, men det gir seg etter en dag.

GREEN PEEL CLASSIC. Den opprinnelige green peel’en som også er den dypeste. Den strammer blant annet hudvevet, forbedrer og bekjemper ujevn ru hud og tap av elastitet. Etter denne behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du som regel flasse. Denne behandlingen gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager..

Schrammek-x-Camilla-3191

Dr. Schrammek har gjennom flere tiår forsket på hvordan huden skal stresses minst mulig etter peelingen. Denne kunnskapen er helt unik og det er derfor viktig å bruke Shrammek produktene du får anbefalt etter en peel og da særlig Special Care Cream. Jevnlige behandlinger med Green Peel sammen med tilpassede hjemmeprodukter vil gi en sterk hud i balanse.

Schrammek-x-Camilla-3214

Det er ikke uten grunn at green peel har eksistert i over 50 år i over 50 land over hele verden og vunnet flere priser. Så volia, der har dere hemmeligheten min! Huden min rett og slett elsker det! For mer info, sjekk ut shrammek.no.

Foto: Magne Risnes