It’s Perfect Imperfection

02-annonse-padding

111

MESSY HOUSE BUT NICE SHOES

Jeg har omtrent ikke vært hjemme de siste månedene, med andre ord det ser ikke ut her! Jeg har sikkert 50 kg klesvask som ligger og venter og hele leiligheten trenger en opprydning! Siden jeg så og si ikke har rent tøy ble mine nye Levis fra Køben redningen og ikke minst de fine stilettene fra Caroline sine nye Bianco kolleksjon.

157

Mine kolleksjoner for Bianco er ferdig for denne gang og jeg har gitt stafettpinnen videre til Caroline Berg Eriksen som for litt siden lanserte kolleksjonen » Perfect Imperfection.» Både navnet og stilettene «Luscious Novel» passet meg perfekt i dag!

125

Jeg har flere favoritter i kolleksjonen og de her er en av de! Enkle og elegante i sort semsket skinn, også passer de til absolutt alt! Akkurat sånn jeg liker det!

016s