Weekend and Deadlines

2016-03-04-08.10.16

A LOT OF EXITING PROJECTS COMING UP

På søndag pakker jeg kofferten igjen så de få dagene jeg har her hjemme går stort sett til møter og med å komme i mål med diverse spennende prosjekter! Heldigvis så er tidsforskjellen kun 2 timer mellom Norge og Tanzania så denne gangen slapp jeg unna jetlag! Det er ett stort pluss, men jeg skal ikke nekte for at jeg er sykt trøtt alikevel. Det var en lang resie hjem og overgangen fra strålende sol til sludd var litt vel hard.

eng-div-21

On Sunday  I‘m packing my bags again so the few days I have at home is dedicated to meetings and deadlines on different projects. The time difference between Norway and Tanzania is just 2 hours so no jetlag for me this time! That’s a big bonus, but the thruth is that I’m insanely tired. The trip back home was looong and all my body wants is to lay on the sofa and watch crappy tv, but I have to stay focused and work. At least for a few more hours.

2016-03-04-08.09.02-1

I dag har jeg levert designskisser til David-Andersen og hatt ett lite designmøte hvor vi har planlagt ny kolleksjon. Jeg er rett og slett sykt fornøyd og går inn i helgen med ett lite klapp på skulderen til meg selv, også gleder jeg meg til å sette nye ideèr og tanker ut i produksjon! Det er alltid spennende!

2016-03-04-08.10.00-2