MY FAVORITE APP RIGHT NOW

2016-02-02-13.46.00

STAY FOCUSED. PLANT A TREE

Jeg lovte å dele min absolutte favoritt app som ironisk nok holder deg unna telefonen slik at du kan konsentrere deg om andre ting. Forest heter den og jeg elsker den! Hver gang du trenger å fokusere på en arbeidsoppgave så bruker du denne. Du planter rett og slett ett lite frø som sakte men sikkert vokser seg til ett tre. Eller den gjør det hvis du ikke forstyrrer og lar telefonen ligge i ro. Skulle du bli fristet til å sjekke litt sosiale medier underveis dør treet ditt. -Og tro meg, du får dårlig samvittighet!

eng-div-21

I promised to share my absolute favorite app which ironically keeps you away from your phone so you can concentrate on other things. The app is called Forest and I absolutely love it! Whenever you need to focus on something you simply plant a small seed that slowly grows into a tree. At least it will do if you don’t leave the app. Should you quit for some social media update your tree will wither away.-And believe me, you’ll feel bad!

2016-02-02-15.39.27

Du stiller selv inn hvor mange minutter du vil la telefonen ligge, alt fra 5 minutter til 2 timer. Og jo mer du bruker den jo flere fine trær får du og til slutt har du laget deg en liten skog. Det høres kanskje rart ut, men tro meg dette blir du hektet på og du tenker deg om en gang eller to før du på autopilot strekker deg etter telefonen.

2016-02-02-13.46.00

FOREST heter app’en. Anbefales på det varmeste.