Camilla Pihl Workout

2016-01-25-11.48.12

SHARING MY WORKOUT PLAYLIST ON SPOOTIFY

Det har ikke vært mest trening på meg det siste halvåret. Kroppen har villet hvile og yoga og stretching har stått høyest på menyen. Det er fortsatt en stor del av min hverdag, men nå er kroppen klar for å få pulsen opp igjen og er det en ting som motiverer meg til å gi jernet på løpebåndet så er det god musikk! Jeg har laget en «CAMILLA PIHL WORKOUT» playlist på Spootify så dersom du trenger litt god musikk på øret som gir deg energi så følg den gjerne. Jeg kommer og til å oppdatere den med jevne mellomrom slik at du ikke går lei.

eng-div-21

It haven’t been working out as much as I usually do for the last six months. I ‘ve been doing a lot of yoga and pilates (wich I still do) but now my body is craving high intensity! There is one thing that motivates me to give it all at the gym and that’s good music! I have made a «CAMILLA PIHL WORKOUT» playlist on Spootify so if you need some good new music while working out feel free to follow!

2016-01-25-10.17.51

En annen ting som motiverer meg til å komme meg på trening er nytt og fresht treningstøy. Mange av det store kjedebutikken som H&M, Gina Tricot og Lindex har utrolig mye fint og fresht treningstøy inne akkurat nå. Ikke koster det all verden heller.